57. Kitabımız Yayınlandı! "Kemâl Ümmî Dîvânı (İnceleme-Metin)"

57. Kitabımız Yayınlandı! "Kemâl Ümmî Dîvânı (İnceleme-Metin)"

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları (İGÜ Yayınları) 57. kitabını üniversite ve bilim camiasına kazandırmış bulunmaktadır. İGÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Yayın Kurulu’nun incelemeleri ve İİSBF Dekanlığı’nın 16.02.2017 tarih ve 38519711-770-103 sayılı yazısı, İGÜ Yayın Kurulu’nun 11.05.2017 tarih ve 53330280-899-643 sayılı basıma uygunluk yazısı ve İGÜ Yönetim Kurulu’nun 17.05.2017 tarihinde yapılan 2017/09 nolu toplantısında alınan 4 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından basımına karar verilen bu kitap Dr. Öğr. Üyesi Hayati YAVUZER'in Yayınevimizden çıkan ilk kitabıdır.

Kitabın bilgileri ve kapak görseli ektedir.

Bu vesileyle, kitap basım çalışmalarında teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir GAYRETLİ'ye, Rektörlüğümüze ve Yayın Kurullarımıza,  Yazarımız Sayın Hayati YAVUZER'e, yayına hazırlık ve düzenleme ekibimize, basım çalışmalarına katkılarından dolayı Sayın Servet İŞLER'e, kapak tasarımını üstlenen Sayın Gökhan ARSLANTÜRK'e, desteklerinden dolayı Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı, Mali İşler Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Didem DİNÇTÜRK, Sayın Nilgün YENİEV'e ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Kitap başlığı: "Kemâl Ümmî Dîvânı (İnceleme-Metin)"
Yazarlar: Dr. Öğr. Üyesi Hayati YAVUZER
Fiziksel özellikler: 813 s. (16 x 24 cm)
ISBN no: 978-605-4827-41-1
İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayın No: 57.

İGÜ YAYINLARI Sayfamız için tıklayınız.

Not: Yayınlar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan ve Pandora Kitabevi'nden temin edilebilmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press
Adres/Address: Rektörlük Binası - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Telefon/Phone: +90 212 4227000 / 350
Belgeç/Fax: + 90 212 4227401