İGÜ Yayınları - iguyayinlari@gelisim.edu.tr

2. Duyurular

İGÜ Yayınları'ndan 63. Kitap: GELISIM-UWE 2019: Book of Abstracts

63rd Book from IGU Press: GELISIM-UWE 2019: Book of Abstracts

GELISIM-UWE 2019: 3rd International Conference on Economics, Finance and Management: “Recent Trends of the 21st Century in Economics, Finance and Management”: Book of Abstracts = GELİŞİM-UWE 2019: 3. Uluslararası Ekonomi, Finans ve Yönetim Konferansı: “Ekonomi, Finans ve Yönetimde 21. Yüzyılın Trendleri”: Bildiri Özleri Kitabı Yayımlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları (İGÜ Yayınları) 63. kitabını üniversite ve bilim camiasına kazandırmış bulunmaktadır. İGÜ Yayın Kurulu Başkanlığı’nın 17.05.2019 tarih ve 65460130-806.01.05-E.5257 sayılı yazısı ve İGÜ Yönetim Kurulu’nun 11.06.2019 tarihinde yapılan 2019/09 numaralı toplantısında alınan 05 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından yayımlanmasına karar verilen bu kitap, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. N. Hülya TIRMANDIOĞLU TALU editörlüğünde Yayınevimizden çıkan üçüncü kitaptır. Kitap İngilizce/Türkçe olup elektronik yayın (e-kitap) statüsündedir.

Kitabın bilgileri, kapak görseli ve indirme bağlantısı ektedir.

Bu vesileyle, kitap basım çalışmalarında teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir GAYRETLİ'ye, Rektörlüğümüze ve Yayın Kurulumuza, İİSBF Dekanlığı'na, Konferans Düzenleme Kurulu Başkanlığına, Düzenleme ve Bilim Komitesine, Konferans Sekretaryasına, Bildiri sahiplerine, Editörümüz Prof. Dr. N. Hülya TIRMANDIOĞLU TALU'ya, kitabın kapak tasarımını gerçekleştiren Sayın Özgür KIYAK'a, web sitesi tasarımından dolayı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı'na, katkıda bulunan idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Tülin URĞAN, Sayın Didem DİNÇTÜRK, Sayın Nilgün YENİEV'e ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.

Kitabı indirmek için tıklayınız: https://iguyayinlari.gelisim.edu.tr/books (Download link)

Kitap başlığı: GELISIM-UWE 2019: 3rd International Conference on Economics, Finance and Management: “Recent Trends of the 21st Century in Economics, Finance and Management”: Book of Abstracts = GELİŞİM-UWE 2019: 3. Uluslararası Ekonomi, Finans ve Yönetim Konferansı: “Ekonomi, Finans ve Yönetimde 21. Yüzyılın Trendleri”: Bildiri Özleri Kitabı
Editör: Prof. Dr. N. Hülya TIRMANDIOĞLU TALU
Fiziksel özellikler: xii +  76 s. (16 x 24 cm)
ISBN: 978-605-4827-55-8 (Elektronik)

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayın No: 63.

İGÜ YAYINLARI Sayfamız için tıklayınız.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press
Adres/Address: Rektörlük Binası - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Telefon/Phone: +90 212 4227000 / 350
Belgeç/Fax: + 90 212 4227401