58. Kitabımız Yayınlandı! "Elektrik Güç Sistemleri Analizi"

58. Kitabımız Yayınlandı! "Elektrik Güç Sistemleri Analizi"

İGÜ Yayınları'ndan 58. Kitap: "Elektrik Güç Sistemleri Analizi"

Elektrik guc sistemleri analizi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları (İGÜ Yayınları) 58. kitabını üniversite ve bilim camiasına kazandırmış bulunmaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Yayın Kurulu’nun incelemeleri ve İGÜ Yayın Kurulu’nun 20.03.2018 tarihli basıma uygunluk kararı ile İGÜ Yönetim Kurulu’nun 21.03.2018 tarihinde yapılan 2018/06 numaralı toplantısında alınan 04 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından basımına karar verilen bu kitap, Prof. Dr. Hüseyin ÇAKIR'ın Yayınevimizden çıkan ilk kitabıdır.

Kitabın bilgileri ve kapak görseli ektedir.

Bu vesileyle, kitap basım çalışmalarında teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir GAYRETLİ'ye, Rektörlüğümüze ve Yayın Kurullarımıza, Yazarımız Prof. Dr. Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, yayına hazırlık ve düzenleme ekibimize, basım ve kapak çalışmalarına katkılarından dolayı Sayın Servet İŞLER'e, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Didem DİNÇTÜRK, Sayın Nilgün YENİEV'e ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Kitap başlığı: "Elektrik Güç Sistemleri Analizi"
Yazarlar: Prof. Dr. Hüseyin ÇAKIR
Fiziksel özellikler: vii + 349 s. (16 x 24 cm)
ISBN no: 978-605-4827-48-0
İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayın No: 58.

İGÜ YAYINLARI Sayfamız: https://iguyayinlari.gelisim.edu.tr/

Not: Yayınlar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan ve Pandora Kitabevi'nden temin edilebilmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press