İGÜ Yayınları - iguyayinlari@gelisim.edu.tr

1.   İgü Yayınları
  2. Duyurular

İGÜ Yayınları'ndan 85. Kitap: VI. Uluslararası Orta Doğu Sempozyumu

Sosyo-Politik Yönleriyle Orta Doğu’da Değişim (18 Mayıs 2021, Çevrimiçi): Özetler & VI. International Middle East Symposium: Socio-Political Change in the Middle East (May 18th, 2021, Online): Summaries

Merhabalar,

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yayın Kurulu’nun 07.07.2021 tarih ve 2021/02 sayılı toplantısında alınan 2021/02-1 numaralı karar, İGÜ Yayın Kurulu Başkanlığı’nın 08.07.2021 tarih ve 65460130-824.99-14941 sayılı yazısı ile İGÜ Yönetim Kurulu’nun 12.07.2021 tarihinde yapılan 2021/13 numaralı toplantısında alınan 03 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından yayımlanmasına karar verilen bu kitap Arş. Gör. Onur KAYA ve Dr. Öğr. Üyesi Keisuke WAKIZAKA editörlüğünde Yayınevimizden çıkan ilk kitaptır. Kitap Türkçe/İngilizce içerikli olup elektronik yayın (e-kitap) statüsündedir.

Kitabın bilgileri, kapak görseli ve indirme bağlantısı ektedir.

Bu vesileyle, yayıncılık faaliyetlerindeki teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ'ye ve Rektörlüğe teşekkür ederiz. Ayrıca İGÜ Yayın Kuruluna, İİSBF Dekanlığına, Akademik, İdari ve Medya Koordinatörlerine, Sempozyum Organizasyon Komitesine, Bilim ve Danışma Kuruluna, bildiri sahiplerine, Sempozyum Sekretaryasına, Editörlerimiz Arş. Gör. Sayın Onur KAYA ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Keisuke WAKIZAKA'ya, kitabın kapak tasarımını gerçekleştiren Sayın Selen DEMİRBAŞ'a, web sitesi tasarımından dolayı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, desteklerinden dolayı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'na, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı'na, katkıda bulunan idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Sezer IŞIK ve Sayın İrem VATAN'a, son olarak yayına hazırlık çalışmaları ile koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.

Kitabı indirmek için tıklayınız: https://iguyayinlari.gelisim.edu.tr/books (Download link - Book number: 85)

Eser Adı / Book Title: VI. Uluslararası Orta Doğu Sempozyumu: Sosyo-Politik Yönleriyle Orta Doğu’da Değişim (18 Mayıs 2021, Çevrimiçi): Özetler &
Editörler / Editors: Arş. Gör. / Res. Asst. Onur KAYA, Dr. Öğr. Üyesi / Asst. Prof. Dr. Keisuke WAKIZAKA