İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin'e Kabul Edildi!

Merhabalar,

Yayınevimiz tarafından 2017 yılından bu yana, yılda üç kez düzenli olarak yayınlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (IGUSABDER), Türkiye'nin en saygın indeksi TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin'de 2020 yılında itibaren indekslenmeye layık görülmüştür. Bu haberle birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin TR Dizin'de indekslenen dergi sayısı ikiye yükselmiştir. Hatırlanacağı üzere, 2014 yılından itibaren düzenli yayınlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (İGÜSBD) 2015 yılından itibaren TR Dizin'de indekslenmeye başlamıştı.

Bu güzel haber nedeniyle İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığına ve Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ'ye, Derginin Sahibi Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ şahsında Rektörlük Makamına, Dergi Yayın Kuruluna, Editör Dr. Öğr. Üyesi Sayın Abdullah Yüksel BARUT ile Editör Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat MUTUŞ, Doç. Dr. S. Arda ÖZTÜRKCAN hocalarımıza, Yazı İşleri Müdürlüğüne, Bilimsel Danışma Kuruluna, hakemlere, yazarlara ve okuyuculara teşekkür ederiz.

Dergimizin ulusal ve uluslararası indekslere başvuruları devam edecektir.

Hayırlı olsun!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press
Adres/Address: Rektörlük Binası - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Telefon/Phone: +90 212 4227000 / 350