59. Kitabımız Yayınlandı! "Radar Sistemleri ve Savunma Sanayii Uygulamaları"

59. Kitabımız Yayınlandı! "Radar Sistemleri ve Savunma Sanayii Uygulamaları"

Radar Sistemleri ve Savunma Sanayii Uygulamaları

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları (İGÜ Yayınları) 59. kitabını üniversite ve bilim camiasına kazandırmış bulunmaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Yayın Kurulu’nun incelemeleri ve İGÜ Yayın Kurulu’nun 20.03.2018 tarihli “basıma uygundur” kararı ile İGÜ Yönetim Kurulu’nun 21.03.2018 tarihinde yapılan 2018/06 numaralı toplantısında alınan 03 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından basımına karar verilen bu kitap, Doç. Dr. Mustafa Emre AYDEMİR'in Yayınevimizden çıkan ilk kitabıdır.

Kitabın bilgileri ve kapak görseli ektedir.

Bu vesileyle, kitap basım çalışmalarında teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir GAYRETLİ'ye, Rektörlüğümüze ve Yayın Kurullarımıza, Yazarımız Doç. Dr. Sayın Mustafa Emre AYDEMİR'e, kapağı tasarlayan Sayın Servet İŞLER'e, Anka Matbaacılık yetkililerine, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, katkıda bulunan idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Didem DİNÇTÜRK, Sayın Nilgün YENİEV, Sayın Hande Gülnihal GÜMÜŞ BİLİM'e ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Kitap başlığı: "RADAR SİSTEMLERİ ve SAVUNMA SANAYİİ UYGULAMALARI:  MATLAB Uygulamaları ve Çözümlü Örneklerle Birlikte"
Yazarlar: Doç. Dr. Sayın Mustafa Emre AYDEMİR
Fiziksel özellikler: vi + 156 s. (16,5 x 24 cm)
ISBN no: 978-605-4827-49-7
İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayın No: 59.

İGÜ YAYINLARI Sayfamız için tıklayınız.

Not: Yayınlar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan ve Pandora Kitabevi'nden temin edilebilmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press
Adres/Address: Rektörlük Binası - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Telefon/Phone: +90 212 4227000 / 350
Belgeç/Fax: + 90 212 4227401