Bu vesileyle, yayıncılık faaliyetlerindeki teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ'ye ve Rektörlüğümüze teşekkür ederiz. Ayrıca İGÜ Yayın Kuruluna,İİSBF Dekanlığına, İİSBF Yayın Kurulu'na, yazarlarımıza, yayına hazırlık çalışmalarından dolayı Arş. Gör. Sayın Gizem HÜLAĞA KADEROĞLU ve Sayın Ahmet Şenol ARMAĞAN'a, fotoğrafları çeken Sayın Doğan EROL'a, kapak tasarımını gerçekleştiren Sayın Merve Gül ŞEKEM'e, matbaa çalışmalarını gerçekleştiren Akbasım firmasına, katkılarından dolayı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, Kurumsal İletişim Müdürlüğüne ve Satın Alma Müdürlüğüne, katkıda bulunan idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ ve Sayın Sezer IŞIK'a, son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına teşekkürlerimizi sunarız.
Saygılarımızla.
Eser Adı: Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler
Yazarlar: Doç. Dr. Serdar EGELİ, Eğitmen Şef Erkan KIYICIOĞLU, Öğr. Gör. İbrahim Levent DEMİRÇAKMAK
Sayfa: xiv, 375 s.
ISBN: 978-605-4827-97-8
İGÜ Yayınları No: 96